fbpx
Lody kokosowe na patyku - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Lody kokosowe na patyku
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 4
czas przygotowania: 40

Składniki

Przygotowanie

KROK 1 - Miksujemy na gładko mleko kokosowe, śmietankę i cukier.

KROK 2 - Do foremek na lody wrzucamy kilka borówek i zalewamy masą. Wtykamy patyczki.

KROK 3 - Wkładamy do zamrażarki na ok. 20 godzin.

KROK 4 - Gotowe lody posypujemy wiórkami kokosowymi i posypką Decorada.

 

Lody kokosowe na patyku

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.
WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+