fbpx
Czekolada na gorąco - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Czekolada na gorąco
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email

Składniki

Przygotowanie

Czekolada na gorąco to doskonały deser nie tylko na Walentynki. Do jej przygotowania potrzebujemy:

Czekoladę wraz z mlekiem, kakao i cukrem umieszczamy w rondelku i podgrzewamy, aż do rozpuszczenia czekolady, cały czas mieszając rózgą. Gotową czekoladę przelewamy do filiżanek, posypując dowolnymi dodatkami i bakaliami.

Czekolada na gorąco - Delektujemy.pl

Czekolada na gorąco

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+