fbpx
Sernik bezglutenowy - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Sernik bezglutenowy
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 10
czas przygotowania: 60

Składniki

  • 900 g serka kremowego (np. Philadelphia), w temperaturze pokojowej
  • 250 g cukru
  • 6 dużych jajek
  • 400 ml śmietany kremówki 36%
  • 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego Delecta
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej (lub innego bezglutenowego zamiennika)
  • szczypta soli

Sernik bezglutenowy

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.
WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+