Sernik bezglutenowy - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 10
Czas przygotowania: 60 min.

Składniki

  • 900 g serka kremowego (np. Philadelphia), w temperaturze pokojowej
  • 250 g cukru
  • 6 dużych jajek
  • 400 ml śmietany kremówki 36%
  • 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego Delecta
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej (lub innego bezglutenowego zamiennika)
  • szczypta soli

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy