Jak przygotować rurki z kremem peanut butter?
Aby ułatwić sobie przygotowanie wybranego przepisu możesz zaznaczyć kolejne wykonane czynności klikając w wybrany punkt.Któż nie lubi rurek? Chyba nie ma takiej osoby. My polecamy rurki ze smakiem roku z kremem peanut butter. Nowoczesność z tradycją musi smakować nieziemsko.
- Nagrzej piekarnik do temperatury 200ºC (bez termoobiegu).
- Połącz wszystkie składniki na ciasto i wyrób do uzyskania jednolitej masy.
- Rozwałkuj ciasto i podziel na cienkie paski, ok. 5 cm.
- Każdy pasek nawijamy na osobną rurkę cukierniczą.
- Ułóż na blaszce wyłożonej papierem, posmaruj ciasto odrobiną stopionego masła i posyp cukrem trzcinowym.
- Piecz około 15 minut.
- Przygotuj krem. Do wysokiego naczynia wlej schłodzoną śmietankę.
- Wsyp zawartość torebki z kremem i miksuj na najwyższych obrotach przez 3 minuty.
- Bezpośrednio po ubiciu gotowym kremem napełnij rurki za pomocą szprycy.
Z nową linią La Chocolatiere zaczarujesz swoje tradycyjne desery i sprawisz, że Twoi bliscy poczują się jak w eleganckiej kawiarni.