fbpx
Mrożona kawa zbożowa - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Mrożona kawa zbożowa
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 1
czas przygotowania: 10

Składniki

Przygotowanie

KROK 1: Kawę Anatol zaparzamy i odstawiamy do wystudzenia, a następnie chłodny płyn przelewamy do woreczków na lód.

KROK 2: Kawę w woreczkach wkładamy do zamrażalnika na 3 godziny.

KROK 3: Zamrożoną w kostki kawę umieszczamy w wysokiej szklance, zalewamy mlekiem i dekorujemy miętą lub bitą śmietaną.

Mrożona kawa zbożowa

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+