fbpx
Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email

Składniki

  • 2 mango
  • 90 g porzeczek
  • pół cytryny
  • 15 g cukru kokosowego
  • 50 ml mleka kokosowego
Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 1

Wyciskamy sok z cytryny.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 2

Owoce mango obieramy i kroimy w kostkę.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 3

Blendujemy mango, sok, mleko kokosowe i ¾ opakowania cukru kokosowego na gładką masę.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 4

Do pucharków wsypujemy porzeczki i obsypujemy resztą cukru.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 5

Na porzeczki wlewamy mus mango.

Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+