Domowe żelki truskawkowe bez cukru - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 15
Czas przygotowania: 15 min.

Składniki

Przygotowanie

KROK 1: Truskawki umyj i oczyść z szypułek. Włóż je do miski i dodaj sok z cytryny oraz miód. Zmiksuj na gładki mus. 

KROK 2: Żelatynę rozpuść w ciepłej wodzie i dodaj do musu truskawkowego. Dokładnie wymieszaj. 

KROK 3: Masę nałóż do silikonowych foremek na lód. Nożem usuń nadmiar truskawkowego musu. Foremki wstawiamy na 2 godziny do lodówki.

 

Domowe żelki truskawkowe bez cukru - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy