fbpx
Domowe michałki w polewie czekoladowej - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Domowe michałki w polewie czekoladowej
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 12
czas przygotowania: 20

Składniki

cukierkipolewa

Przygotowanie

Lubicie cukierki michałki? Ba, kto ich nie lubi. Łapcie przepis na szybkie i pyszne cukierki czekoladowe z orzechami.

  1. Wszystkie składniki wymieszać razem do uzyskania jednolitej masy.
  2.  Masę przenieść do silikonowego lub plastikowego pudełka i schłodzić w zamrażarce przez około godzinę.
  3.  W międzyczasie przygotuj polewę ciemna czekolada Delecta.
  4. Po godzinie masę wyjąć z pojemnika i pokroić na prostokątne kawałki.
  5. Każdy kawałek polać polewą i włożyć ponownie do zamrażarki.
  6.  Wyjąć około 10 minut przed podaniem.

Domowe najlepsze, wiadomo. Szybko i sprawnie przygotujecie domowe michałki w czekoladowej polewie czekoladowej. Zostań mistrzem deserów we własnym domu.

Domowe michałki w polewie czekoladowej

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+