Pudding czekoladowy z granatem i miodem

  • 1,0
  • Łatwy
  • 20min
  • 4 porcje
  • 1
Pudding czekoladowy z granatem i miodem

Pudding czekoladowy z granatem i miodem

  • 1,0
  • Łatwy
  • 20min
  • 4 porcje
  • 1

Składniki

Poniższa lista może pełnić rolę Twojej listy zakupów. Kliknij w pole obok wybranego składnika, jeśli już go masz.

Jak przygotować pudding czekoladowy z granatem i miodem?

Aby ułatwić sobie przygotowanie wybranego przepisu możesz zaznaczyć kolejne wykonane czynności klikając w wybrany punkt.

Jego wysokość pudding czekoladowy w koronie z granatu zaprasza na podwieczorek.

  1. Silikonowe foremki w kształcie babeczek smarujemy olejem.
  2. Budyń przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu i rozlewamy do foremek.
  3. Foremki umieszczamy w lodówce na około 45 minut.
  4. Granat obieramy i oddzielamy ziarenka, zgodnie z przepisem: Obieramy granat krok po kroku.
  5. Płatki migdałowe przesypujemy na suchą patelnię i prażymy.
  6. Babeczki wyjmujemy z foremek, posypujemy granatem, płatkami migdałowymi i miodem.
  7. Dekorujemy pikiem.

Pyszny deser, w sam raz na pyszne popołudnie.

Oceń przepis 1,0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...
Pudding czekoladowy z granatem i miodem
Średnia ocena: 1,0
Ilość ocen: 71