fbpx
Pudding czekoladowy z granatem i miodem - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Pudding czekoladowy z granatem i miodem
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 4
czas przygotowania: 20

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Jego wysokość pudding czekoladowy w koronie z granatu zaprasza na podwieczorek.

  1. Silikonowe foremki w kształcie babeczek smarujemy olejem.
  2. Budyń przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu i rozlewamy do foremek.
  3. Foremki umieszczamy w lodówce na około 45 minut.
  4. Granat obieramy i oddzielamy ziarenka.
  5. Płatki migdałowe przesypujemy na suchą patelnię i prażymy.
  6. Babeczki wyjmujemy z foremek, posypujemy granatem, płatkami migdałowymi i miodem.
  7. Dekorujemy pikiem.

Pyszny deser, w sam raz na pyszne popołudnie.

Pudding czekoladowy z granatem i miodem - Delektujemy.pl

Pudding czekoladowy z granatem i miodem

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+