Pudding czekoladowy z granatem i miodem - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 4
Czas przygotowania: 20 min.

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Jego wysokość pudding czekoladowy w koronie z granatu zaprasza na podwieczorek.

  1. Silikonowe foremki w kształcie babeczek smarujemy olejem.
  2. Budyń przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu i rozlewamy do foremek.
  3. Foremki umieszczamy w lodówce na około 45 minut.
  4. Granat obieramy i oddzielamy ziarenka.
  5. Płatki migdałowe przesypujemy na suchą patelnię i prażymy.
  6. Babeczki wyjmujemy z foremek, posypujemy granatem, płatkami migdałowymi i miodem.
  7. Dekorujemy pikiem.

Pyszny deser, w sam raz na pyszne popołudnie.

Pudding czekoladowy z granatem i miodem - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy