Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

Składniki

  • 2 mango
  • 90 g porzeczek
  • pół cytryny
  • 15 g cukru kokosowego
  • 50 ml mleka kokosowego
Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 1

Wyciskamy sok z cytryny.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 2

Owoce mango obieramy i kroimy w kostkę.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 3

Blendujemy mango, sok, mleko kokosowe i ¾ opakowania cukru kokosowego na gładką masę.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 4

Do pucharków wsypujemy porzeczki i obsypujemy resztą cukru.

Przygotowanie Krok po kroku: mus mango z czarną porzeczką i cukrem kokosowym - Delektujemy.pl

KROK 5

Na porzeczki wlewamy mus mango.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy