fbpx
Jesienna Pavlova z orzechami i winogronami - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Jesienna Pavlova z orzechami i winogronami
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 12
czas przygotowania: 15

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Pavlova to królowa ciast bezowych. Warto ją przygotować o każdej porze roku, a my podpowiadamy jej jesienną wersję.

  1. Mieszankę do przygotowania bezy miksujemy z wodą wg przepisu z opakowania.
  2. Masę dzielimy na 3 części i pieczemy w formie 3 blatów jednakowej wielkości.
  3. Po upieczeniu studzimy i pozostawiamy do wyschnięcia na 2-3 godziny.
  4. Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem, dodajemy aromat czekoladowy z kawą Delecta i przekładamy nią bezowe blaty.
  5. Wierzch smarujemy resztą kremu, posypujemy orzechami i dekorujemy kiścią winogron.

Beza, orzechy i nuta czekolady z kawą. Nowe aromaty naturalne Delecta to jedyne takie smaki na rynku. Możesz być mistrzem przygotowania wypieków we własnym domu!

Jesienna Pavlova z orzechami i winogronami

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+