Jesienna Pavlova z orzechami i winogronami - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 12
Czas przygotowania: 15 min.

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Pavlova to królowa ciast bezowych. Warto ją przygotować o każdej porze roku, a my podpowiadamy jej jesienną wersję.

  1. Mieszankę do przygotowania bezy miksujemy z wodą wg przepisu z opakowania.
  2. Masę dzielimy na 3 części i pieczemy w formie 3 blatów jednakowej wielkości.
  3. Po upieczeniu studzimy i pozostawiamy do wyschnięcia na 2-3 godziny.
  4. Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem, dodajemy aromat czekoladowy z kawą Delecta i przekładamy nią bezowe blaty.
  5. Wierzch smarujemy resztą kremu, posypujemy orzechami i dekorujemy kiścią winogron.

Beza, orzechy i nuta czekolady z kawą. Nowe aromaty naturalne Delecta to jedyne takie smaki na rynku. Możesz być mistrzem przygotowania wypieków we własnym domu!

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy