Frappe zbożowe na mleku roślinnym - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 60 min.

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Najlepsze frappe tylko z kawą zbożową. Zdrowo i do tego można je przy6gotowac na mleku roślinnym.

  1. Przygotowujemy napar kawy Anatol, zalewając dwie saszetki 100 ml wody.
  2. Parzymy ok. 5 minut.
  3. Dodajemy cukier, mieszamy do rozpuszczenia.
  4. Słodki napar rozlewamy do dwóch szklanek. Dodajemy kostki lodu. Zalewamy zimnym mlekiem.

Przelej w kubeczek i zabierz w drogę do pracy czy na spacer.

Frappe zbożowe na mleku roślinnym - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy