fbpx

PRZEPIS OD SŁODKI TEMAT

Autor:
Eklerki kajmakowe - wideo
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 20

Składniki

Ciasto parzone:

  • 250 ml wody
  • 100 g masła
  • 160 g mąki tortowej
  • 4-5 jajek

Kruszonka:

  • 70 g cukru trzcinowego
  • 80 g mąki tortowej
  • 80 g miękkiego masła

Krem do eklerków:

Krem śmietankowy do dekoracji:

  • 250 g schłodzonego mascarpone
  • 200 g schłodzonej śmietanki 30 %
  • cukier puder

Dekoracja:

Eklerki kajmakowe - wideo - Delektujemy.pl

Eklerki kajmakowe - wideo

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.
WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+