Lody kokosowe na patyku - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 4
Czas przygotowania: 40 min.

Składniki

Przygotowanie

KROK 1 - Miksujemy na gładko mleko kokosowe, śmietankę i cukier.

KROK 2 - Do foremek na lody wrzucamy kilka borówek i zalewamy masą. Wtykamy patyczki.

KROK 3 - Wkładamy do zamrażarki na ok. 20 godzin.

KROK 4 - Gotowe lody posypujemy wiórkami kokosowymi i posypką Decorada.

 

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy