Trudność: 2 / 3
Ilość porcji: 4
Czas przygotowania: 30 min.

Składniki

Biszkopt:

  • 5 jajek
  • 5 łyżek cukru
  • 5 łyżek mąki tortowej

Krem:

Dodatkowo:

  • 200 ml wody z cukrem i sokiem z cytryny ( poncz )
  • plasterki cytryny i zest do dekoracji

Przygotowanie

Wersja tekstowa przepisu znajduje się na stronie Tort cytrynowy - mini wersja. 

Tort cytrynowy - mini wersja - wideo - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy