Pasta z soczystych wiśni i orzechów nerkowca - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 4
Czas przygotowania: 15 min.

Składniki

Nadzienie:

Przygotowanie

Pasty do kanapek to smaczna propozycja na śniadanie czy kolację - pasta z wiśni i orzechów zasmakuje nawet niejadkom!

  1. Wiśnie i orzechy zalewamy gorącą wodą i moczymy przez około 5-6 godzin.
  2. Siekamy wszystko na drobne kawałeczki nożem lub blendujemy ręcznym blenderem.
  3. Do owoców i orzechów dodajemy ulubiony twarożek oraz garść posiekanej mięty.
  4. Pastę podajemy z pieczywem.

Przygotowanie pasty jest bardzo szybkie - niemal tak szybkie jak jej znikanie podczas posiłku. :)

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy