Koktajl Malibu - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 10 min.

Składniki

Składniki:

Przygotowanie

Brakuje Wam tropikalnego lata? Nic prostszego! Przygotuj kokosowy koktajl malibu i przenieś się na swoją wyspę ;)

  1. Lód rozsypać po równo do dwóch szklanek koktajlowych.
  2. Następnie dolać rum (po 50 ml do każdego koktajlu) i mleko kondensowane (po 125 ml).
  3. Do każdej szklanki wlać po łyżeczce aromatu kokosowego Delecta.
  4. Zamieszać łyżka barmańską.
  5. Udekorować miętą i kawałkami świeżego kokosa.

Koktajl alkoholowy idealny na piątkowe popołudnie. Nuty kokosowe przeniosą Was do tropików!

Koktajl Malibu - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy