fbpx
Galaretki warstwowe - Delektujemy.pl
Autor: delektujemy
Galaretki warstwowe
Udostępnij:
Trudność: 1 / 3
ilość porcji: 6
czas przygotowania: 30 min.

Składniki

Galaretki:

Dekoracje:

  • świeża mięta

Przygotowanie

KROK 1: Rozpuszczamy pierwszą galaretkę, dodając do niej 450 ml wody i rozlewając do 6 szklanek.

KROK 2: Studzimy, po czym chłodzimy w lodówce przez godzinę.

KROK 3: Rozpuszczamy kolejny smak i wlewamy kolejną warstwę galaretki, ponownie studzimy i odkładamy do lodówki na kolejną godzinę.

KROK 4: To samo powtarzamy z pozostałymi smakami galaretki.

KROK 5: Gotową galaretkę ozdabiamy świeżą miętą i ulubionym pikiem.

Galaretki warstwowe

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.
WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+