Budyń śmietankowy z posypką orzechowo-czekoladową - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 4
Czas przygotowania: 30 min.

Składniki

Dekoracja:

Przygotowanie

KROK 1 - Przygotowujemy budyń, a kiedy wystygnie – umieszczamy w miseczkach.

KROK 2 - Płatki czekoladowe, kakao i orzechy pekan umieść w malakserze i zmiksuj by powstała posypka.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy