Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

  • 0,0
  • 0
Krok po kroku: Przecinamy biszkopt
Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

  • 0,0
  • 0

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt?

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

Krok 1

Przygotowujemy składniki: biszkopt, 10 wykałaczek oraz nitkę. Wykałaczkami zaznaczamy dwie wysokości, na których będziemy przecinać biszkopt.

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

Krok 2

Ostrym nożem wykonujemy małe nacięcie w poprzek pierwszej warstwy.

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

Krok 3

Z nitki robimy wokół biszkoptu obręcz i w miejscu nacięcia nożem zaczynamy przecinać biszkopt na pierwszym poziomie.

Krok po kroku: Przecinamy biszkopt

Krok 4

Zabieg powtarzamy z drugim poziomem, aby finalnie uzyskać 3 równej wysokości blaty.

Oceń przepis 0,0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Średnia ocena: 5
Ilość ocen: 78