Lukier Królewski

  • 0,0
  • 0
Lukier Królewski
Lukier Królewski

Lukier Królewski

  • 0,0
  • 0

lukier królewski - krok po kroku?

Lukier Królewski

Krok 1

Przygotowujemy składniki: 90 g białka, 445 g cukru pudru oraz 2 łyżki soku wyciśniętego z cytryny.

Lukier Królewski

Krok 2

W dzieży miksera umieszczamy wszystkie składniki.

Lukier Królewski

Krok 3

Składniki miksujemy na średnich obrotach przez 15 minut, aż lukier będzie lejący.

Lukier Królewski

Krok 4

Lukier przekładamy do rękawa cukierniczego lub do pojemnika, w którym lukier przechowujemy kilka dni.

Aby nadać koloru polukrowanym pierniczkom lub deserowi wierzch dekoruję kolorowymi posypkami Delecta Decorada :)

Oceń przepis 0,0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Średnia ocena: 5
Ilość ocen: 62