Krok po kroku: trójkolorowy deser budyniowy - Delektujemy.pl

Składniki

  • 1 opakowanie budyniu waniliowego Delecta
  • 1 opakowanie budyniu malinowego Delecta
  • 1 opakowanie budyniu czekoladowego Delecta
  • 9 szklanek mleka
  • 180 g cukru
  • orzechy do dekoracji np. włoskie, pistacje, laskowe
Przygotowanie Krok po kroku: trójkolorowy deser budyniowy - Delektujemy.pl

KROK 1

Budynie 3 smaki: waniliowy, malinowy i czekoladowy przygotowujemy według instrukcji na opakowaniu. Do każdego słoiczka przekładamy warstwę o smaku waniliowym.

Przygotowanie Krok po kroku: trójkolorowy deser budyniowy - Delektujemy.pl

KROK 2

Następnie wykładamy warstwę o smaku czekoladowym.

Przygotowanie Krok po kroku: trójkolorowy deser budyniowy - Delektujemy.pl

KROK 3

Kolejną warstwę wykładamy o smaku malinowym.

Przygotowanie Krok po kroku: trójkolorowy deser budyniowy - Delektujemy.pl

KROK 4

Wierzch dekorujemy dowolnymi orzechami Bakalland.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy