Domowy chleb z ziaren i bakalii - Delektujemy.pl

Przygotowanie

Nietolerancja glutenu nie musi oznaczać rezygnacji z pełnowartościowego chleba. Dziś propozycja przygotowania domowego chleba na bazie ziaren i bakalii, który nie tylko zajmuje niewiele czasu, ale także pasuje zarówno do wytrawnych dodatków, jak i konfitur. Do jego przygotowania wystarczy:

Wszystkie składniki mieszamy, układamy w keksówce, przyciskamy łyżką i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 180°C na 30 minut.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy