DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii

  • 5,0
  • 0
DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii
DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii

DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii

  • 5,0
  • 0

Jak przygotować DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii?

Nietolerancja glutenu nie musi oznaczać rezygnacji z pełnowartościowego chleba. Dziś propozycja przygotowania domowego chleba na bazie ziaren i bakalii, który nie tylko zajmuje niewiele czasu, ale także pasuje zarówno do wytrawnych dodatków, jak i konfitur.

Do jego przygotowania wystarczy:

Wszystkie składniki mieszamy, układamy w keksówce, przyciskamy łyżką i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do temperatury 180°C na 30 minut.

Oceń przepis 5,0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
DIY: Domowy chleb z ziaren i bakalii
Średnia ocena: 5,0
Ilość ocen: 67