Cofnij
Autor: delektujemy

Domowe lody na patyku [DIY]

22.06.2023
Domowe lody na patyku [DIY]

Do przygotowania domowych lodów na patyku potrzebujemy:

Owoce miksujemy z miodem lub syropem klonowym, a następnie masę przelewamy do foremek. Do każdej tubki wsadzamy do samego dna patyk. Foremki wstawiamy do zamrażalnika na 3 godziny. Lody gotowe!

Zobacz inne wpisy

Zobacz więcej

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy