Dekorowane ciasteczka - Delektujemy.pl

Składniki

Składniki:

  • Lukier biały
  • Lukier zielony
  • Lukier różowy
  • Fajny Pisak XXL – różne rodzaje

Przygotowanie

KROK 1: Gotowy lukier przelej do rękawów cukierniczych. To pozwoli na precyzyjniejsze dekorowanie ciastek.

KROK 2: Pisaki przed użyciem zanurz na minutę w gorącej wodzie, a następnie dokładnie rozgnieć palcami.

KROK 3: Wybierz różne rodzaje Dekorady, by stworzyć wyjątkowe wzory i dekoracje.

KROK 4: Nie układaj ciastek jedno na drugim, by nie zepsuć dekoracji.

Delektujmy się smakiem z Delecta!

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy