Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 3
Czas przygotowania: 20 min.

Składniki

  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 50 g masła
  • 2 jajka
  • 40 g cukru
  • szczypta soli
  • 1 łyżeczka ekstraktu naturalnego waniliowego Delecta
  • 1 łyżka mąki
  • masło i mąka do posmarowania foremek
  • do podania: cukier puder, świeże owoce

Przygotowanie

Wersja tekstowa przepisu znajduje się na stronie Fondant czekoladowy

Ciasto na Sylwestra - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy