Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 6
Czas przygotowania: 180 min.

Składniki

Warstwa z białą czekoladą:

  • 250 g schłodzonego serka mascarpone
  • 180 g białej czekolady
  • 250 g schłodzonej słodkiej śmietanki 36%
  • 80 g preparowanej pszenicy z miodem

Warstwa straciatella:

Dodatkowo:

  • 150 g herbatników
  • 30 g preparowanej pszenicy z miodem do posypania sernika

Przygotowanie

Wersja tekstowa przepisu znajduje się na stronie Ciasto Kinder country bez pieczenia.

Ciasto Kinder country bez pieczenia - wideo - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy