fbpx
Autor: delektujemy
Bułeczki drożdżowe z kremem i frużeliną malinową - wideo
Udostępnij:
Print Friendly, PDF & Email
Trudność: 1
ilość porcji: 12
czas przygotowania: 120

Składniki

Ciasto drożdżowe:

Krem:

  • 150 g zimnego mascarpone
  • 120 ml śmietanki 30 %
  • 1-2 łyżeczek cukru pudru

Frużelina:

  • 150 g malin ( mogą być mrożone)
  • 2 łyżki cukru
  • 1/2 łyżeczki skrobii ziemniaczanej
  • łyżeczka soku z cytryny

Polewa:

  • 100 g czekolady ( deserowa / mleczna)
  • 2 - 3 łyżki mleka
Bułeczki drożdżowe z kremem i frużeliną malinową - wideo - Delektujemy.pl

Bułeczki drożdżowe z kremem i frużeliną malinową - wideo

Oceń przepis
12345

Chcesz więcej
słodkich przepisów?

Zapisz się na
nasz newsletter.

MOŻE CIĘ TEŻ ZAINTERESOWAĆ

Komentarze

Zostaw komentarz
oraz ocenę

Moja ocena:
+