Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 16
Czas przygotowania: 60 min.

Składniki

Brownie:

  • 2 puszki fasoli czerwonej - 500 g waga po odsączeniu
  • 1 średni dojrzały banan
  • 85 ml oleju roślinnego
  • 40 g kakao
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej Delecta
  • 3 duże jajka
  • 80 g cukru

Polewa:

Przygotowanie

Wersja tekstowa przepisu znajduje się na stronie Brownie z fasoli.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy