Cofnij
Autor: delektujemy

Girlanda do ciasta [Krok po kroku]

15.06.2023
Girlanda do ciasta [Krok po kroku]

Kroki

KROK 1

Drukujemy i wycinamy piki, a następnie przygotowujemy materiały: taśmę dwustronną, sznurek oraz patyczki do szaszłyków lub słomki.

KROK 2

Wycięte piki układamy w odległości około 1-2 cm i rewers każdego z nich wyklejamy taśmą dwustronną.

KROK 3

Na rewersie pików układamy sznurek i sklejamy piki.

KROK 4

Końcówki sznurka z pikami przewiązujemy u szczytu dwóch patyczków do szaszłyków.

Zobacz inne wpisy

Zobacz więcej

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy