Trudność: 2 / 3
Ilość porcji: 24
Czas przygotowania: 120 min.

Składniki

Krem budyniowy:

  • 650 ml mleka
  • 50 g cukru
  • 2 budynie waniliowe Delecta
  • 200 g miękkiego masła

Biszkopt:

Beza:

  • 1 beza Delecta
  • 125 ml zimnej wody
  • 80 g maku suchego
  • 40 g wiórków kokosowych

Galaretka:

Ciasto biskup - wideo - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy