Chrupiące kakaowe gofry - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 9
Czas przygotowania: 15 min.

Składniki

Przygotowanie

KROK 1 - Do głębokiej miski wsyp zawartość torebki, dodaj jaja, olej i mleko i kakao.

KROK 2 - Miksuj na najwyższych obrotach przez 1 min. Odstaw ciasto na 5 minut.

KROK 3 - Włącz gofrownicę. Wylej porcję ciasta do rozgrzanej gofrownicy i piecz przez około 3 – 4 minut, do rumianego koloru i chrupkości.

KROK 4 - Studź na kratce.

KROK 5 - Udekoruj ulubionymi dodatkami jak cukier puder, owoce czy polej czekoladą.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy