Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 30
Czas przygotowania: 40 min.

Składniki

Ciasto:

  • 4 żółtka
  • 200 g zimnego masła
  • 100 g cukru pudru
  • 400 g mąki tortowej

Krem:

  • 70 g miękkiego masła
  • 1/2 szklanki mleka w proszku
  • 2 łyżki cukru pudru
  • 3 łyżki ciepłego mleka
Kruche ciastka wielkanocne - wideo - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy