Mrożona kawa zbożowa - Delektujemy.pl
Trudność: 1 / 3
Ilość porcji: 1
Czas przygotowania: 10 min.

Składniki

Przygotowanie

KROK 1: Kawę Anatol zaparzamy i odstawiamy do wystudzenia, a następnie chłodny płyn przelewamy do woreczków na lód.

KROK 2: Kawę w woreczkach wkładamy do zamrażalnika na 3 godziny.

KROK 3: Zamrożoną w kostki kawę umieszczamy w wysokiej szklance, zalewamy mlekiem i dekorujemy miętą lub bitą śmietaną.

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy