Cukier wanilinowo-lawendowy

  • 2,0
  • 1
Cukier wanilinowo-lawendowy
Cukier wanilinowo-lawendowy

Cukier wanilinowo-lawendowy

  • 2,0
  • 1

Jak przygotować cukier wanilinowo-lawendowy?

Do przygotowania aromatycznego cukru wanilinowo-lawendowego potrzebujemy (składniki na słoik około 250 ml):

Cukry łączymy w słoiku, dodajemy lawendę i mieszamy całość do połączenia. Słoik szczelnie zamykamy i odstawiamy na około 2 tygodnie, aż aromaty się „przegryzą”. Cukier to doskonały dodatek do ucieranych ciast i przetworów.

Oceń przepis 2,0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
Cukier wanilinowo-lawendowy
Średnia ocena: 2,0
Ilość ocen: 63