Trudność: 2 / 3
Ilość porcji: 24
Czas przygotowania: 90 min.

Składniki

Biszkopt:

Krem:

  • 1 opakowanie Krem karpatka Delecta
  • 500 ml mleka
  • 200 g miękkiego masła lub margaryny
  • 1 słoiczek konfitury wiśniowej (280 g)
  • 1 opakowanie podłużnych biszkoptów (220 g)

Nasączenie:

  • 1/2 szklanki przegotowanej wody
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2 łyżki cukru
Ciasto bajka na biszkopcie - wideo - Delektujemy.pl

Zapisz się i odbierz darmowego e-booka od Ani Starmach

Dołącz do naszego newslettera i pobierz bezpłatny e-book z ulubionymi przepisami Ani Starmach. Szybkie desery, domowe ciasta i sprawdzone klasyki zawsze pod ręką.

WYSYŁAM...

Dziękujemy.
Na podany adres e-mail zostanie wysłana wiadomość z potwierdzeniem

Pobierając e-booka zapisujesz się do naszego newslettera i będziesz otrzymywać od nas co tydzień garść pysznych inspiracji.

E-book Delektujemy E-book Delektujemy