Nasza pasja to… Karpatka

Sekcja sponsorowana przez markę Delecta

Dobrze jest mieć pod ręką coś, co można zjeść na drugie śniadanie, zabrać do pracy lub dać dziecku do szkoły. Jeszcze lepiej, gdy owa przekąska jest nie tylko smaczna, ale też zdrowa. Idealnym połączeniem są… ciasteczka zbożowe. Są doskonałym zastrzykiem energii i ratunkiem, gdy dopadnie Was ochota na coś słodkiego.

Najlepsze w nich jest to, że nie musicie posiadać specjalnych umiejętności cukierniczych, aby cieszyć się ich wyjątkowym smakiem. Nie byłabym sobą, gdybym nie zachęcała Was do kulinarnych eksperymentów. Za każdym razem możecie nadać ciasteczkom inny charakter za sprawą wybranych dodatków – doskonale komponują się z czekoladą, owocami i bakaliami.

Nie bójcie się odważnych połączeń smaków! Pamiętajcie, że w kuchni liczy się serce i dobra zabawa.